Toiminnassamme keskeistä on vuosittaiset toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Tässä luettelo vuosittaisista tavoitteistamme:
2010: käytäntöjen yhtenäistäminen, toimintojen prosessointi, uuden toimintamallin suunnittelu, uudet palvleualueet
2011: uuden toimintamallin edellyttämät muutostyöt ja toimintamallin käyttöönotto
2012: taloudellisuus ja tehokkuus
2013: uuden toimintamallin hyötyjen optimointi ja haittojen minimointi
2014: palvelusopimukset omistajien kanssa
2015: kestävän ruokapalvelun periaatteet
2016: ruokapalvelun uudenlaisten toteutusmahdollisuuksien selvittäminen
2017: ympäristöjärjestelmän sertifioinnin valmistelu
2018: Ravintokeskus Meren varastojen ja tavaravirtojen kehittämisen suunnittelu ja toteutus. Taloudellinen tavoite toiminnallisten muutosten myötä kustannustehokkuuden parantaminen.
2019: työhyvinvoinnin kehittäminen
2020: toimintaympäristössä tapahtuneiden muutosten läpivienti
2021: